Vintermøde : Lørdag den 9. januar 2016, kl. 13—17
Stine Møller er uddannet bromatolog og er leder af et smagslaboratorium og et smagspanel hos DuPont|Danisco. Stine har arbejdet i 30 år med sensorisk analyse og laver også hjerneforskning omk. smag. Endelig skal nævnes, at Stine er biavler og medlem af bestyrelsen i Odder Biavlerforening.
Denne eftermiddag skal vi lære at smage på og beskrive, hvordan honning smager. Programmet vil være en blanding af oplæg fra Stine og smag og bedømmelse af honning. Alle deltagere er velkomne til at medbringe et glas fast honning, 450 g., der kan indgå i smagningen. Der må ikke være etikette på, men skriv på en seddel ved siden af, hvor honningen kommer fra, og om det er en forårs-, sommer- eller efterårshonning. Der vil også undervejs blive lejlighed til at diskutere, hvad god smag er.
Sted : Tingstedet, Vesterled 8, 5471 Søndersø
Pris : kr. 35,- pr. person